Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2021, 17:34
Čas čítania 1:16
Martin Mičuda

Nová Fabia sa začína rysovať. Prinesie atraktívny dizajn a viacero prekvapivých zmien

Nová Fabia sa začína rysovať. Prinesie atraktívny dizajn a viacero prekvapivých zmien
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.skoda-storyboard.com/en/press-releases/skoda-offers-first-glimpse-of-the-new-fabia/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">skoda-storyboard.com</a>
TECH FABIA ŠKODA
Uložiť Uložené

Škoda oficiálne začína poodhaľovať mimoriadne obľúbený model v novom podaní.

Najočakávanejšou novinkou od Škody pre tento rok je nepochybne úplne nová, v poradí už 4. generácia Fabie. Tá súčasná je na trhu už viac ako 7 rokov, je teda ten správny čas na medzigeneračnú výmenu. K slávnostnému odhaleniu má dôjsť už na jar, v zmysle tradícii českej automobilky sa ale môžeme tešiť na postupné odhaľovanie. To sa začína práve teraz, pretože v uplynulých hodinách sme spoznali prvý oficiálny záber.

Automobilka nám zatiaľ ukázala hlavnú siluetu novinky. Okrem tvaru bočnej línie okien či strechy je možné badať užšie predné svetlá, no a veľkou zmenou prejdu aj tie zadné. Po novom budú citeľne užšie, viac horizontálne orientované a viac pretiahnuté do strán. Navyše je zrejmé, že aj Fabia dostane v svetlách kryštálový podklad, čím naberie na vizuálnej atraktívnosti. Vzhľadom na aktuálny dizajnový jazyk škodovky sa skutočne môžeme tešiť na veľmi pohľadný zovňajšok.

Domov
Zdieľať
Diskusia