Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2021, 20:03
Čas čítania 1:03
Richard Balog

H&M predstavilo novú návrhársku kolekciu. Jednotlivé kúsky sú romantické a vhodné na každú príležitosť

H&M predstavilo novú návrhársku kolekciu. Jednotlivé kúsky sú romantické a vhodné na každú príležitosť
Zdroj: H&M
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Všetky modely s rukopisom Simone Rocha budú dostupné na pultoch vybraných predajní a online obchode už 11. marca.

Švédsky módny reťazec H&M nám už od roku 2004 pravidelne prináša návrhárske spolupráce a výnimku neurobí ani počas aktuálnej zložitej situácie spojenej s koronavírusom. Po menách ako Karl Lagerfeld, Versace alebo Alexander Wang, sa vedenie spoločnosti tentokrát rozhodlo vsadiť na írsku návrhárku Simone Rocha. Či išlo o správny krok, budeš môcť posúdiť už teraz na základe galérie snímkov nižšie. 

Odporúčané
Znovuzrodenie Iris van Herpen v podobe večerných šiat vyrobených z plastového odpadu nájdenom v oceánoch Znovuzrodenie Iris van Herpen v podobe večerných šiat vyrobených z plastového odpadu nájdenom v oceánoch 5. februára 2021, 17:45

Ešte predtým si však na samotné dielo posvietime trochu bližšie. Rodáčka z Dublinu sa na módnej scéne pohybuje od roku 2010, keď ako absolventka univerzity Central Saint Martins predviedla svoju debutovú kolekciu počas LFW a odvtedy urobila výrazný kariérny progres, ktorý nezostal bez povšimnutia odborníkov. 

Jedinečnosť jej práce sledovalo už dlhší čas aj vedenie H&M, ktoré si na Simone cení predovšetkým koncentráciu na ženskosť, dokonalosť remeselného spracovania a celkový tvorivý proces, vrátane skúmania materiálov. 

Každý kúsok z tejto limitovanej kolekcie je špeciálny a predstavuje výsledok dlhoročnej práce, ktorú definujú netypické siluety, tvary a ozdoby.

Domov
Zdieľať
Diskusia