Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2021, 21:15
Čas čítania 0:50
Dominik Vetrák

Speedrunneri prešli prvý level v Hitman 3 za neuveriteľných 9 sekúnd

TECH
Uložiť Uložené

Niektorí dosiahli aj najvyššie možné hodnotenie len za 17 sekúnd.

Vývojári z IOI Interactive pred pár dňami vydali očakávanú hru Hitman 3. Recenzenti hovoria o najlepšom diele série a hre sa darí aj v predajoch. Podobne ako Doom, aj Hitman je v obľube v komunite speedrunnerov. Ide o hráčov, ktorí sa hru, či jej jednotlivé levely, snažia prejsť za čo najkratší možný čas.

Odporúčané
Trailer pre Resident Evil Village sľubuje najlepší diel od čias Resident Evil 4. Pôjde o gotický horor s vlkolakmi a upírmi Trailer pre Resident Evil Village sľubuje najlepší diel od čias Resident Evil 4. Pôjde o gotický horor s vlkolakmi a upírmi 23. januára 2021, 8:30

Využívajú na to rôzne chyby v hre, ktoré ich napríklad postavu prenášajú cez mapu a podobne. Často je zábavné sledovať, ako sa na to pozerajú vývojári daných hier. Na vlastné oči tak vidia, ako s nimi hráči zakaždým vybabrú a prídu na rôzne cheaty a spôsoby, ako hru oklamať. 

Speedrunneri trávia skúmaním hier desiatky hodín a vymieňajú si medzi sebou rôzne rady, odhalenia a spôsoby, ako svoj čas vylepšiť. Najnovšie sa tak pustili do Hitman 3 a jeho prvého levelu zasadeného do Dubaja. Hráč má v tomto leveli zlikvidovať dva ciele, no a niektorým šialencom sa to podarilo už za 9 sekúnd. Video nižšie ti prezradí, ako sa im to podarilo.

Niektorí šikovní hráči to ešte vylepšili, keď za 17 sekúnd dokázali level prejsť s hodnotením Silent Assasin (najvyššie hodnotenie v hre). Využili rovnakú metódu ako speedrunneri s 9-sekundovým rekordom, akurát odlákali všetky stráže výstrelmi zo sniperky tak, aby sa pozreli iným smerom. Nemohli tak vidieť 2 zabité ciele a spustiť poplach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia