Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. januára 2021, 11:17
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Peaky Blinders sa skončí filmom. Pracujú na ňom tvorcovia seriálu

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Premiéru by mohol mať v roku 2023 alebo 2024.

Pred pár dňami sme ťa informovali, že Peaky Blinders začalo natáčať svoju šiestu a zároveň poslednú sériu. Úspešný britský seriál od BBC One ovládol srdcia fanúšikov po celom svete. Milujeme ho aj my v redakcii, a tak nás správa o skončení nepotešila. Môžeme ale aspoň byť spokojní s tým, že Peaky Blinders nebudú donekonečna naťahovať a my sa tak dočkáme kvalitného seriálu, ktorý nás nikdy nenudil. 

Odporúčané
Tom Holland rozbil počítač, keď sa cez Instagram dozvedel, že bude Spider-Manom. Myslel si, že po Civil War ho vyhodia Tom Holland rozbil počítač, keď sa cez Instagram dozvedel, že bude Spider-Manom. Myslel si, že po Civil War ho vyhodia 21. januára 2021, 12:32

Tvorcovia však v roku 2019 prehlásili, že by chceli natočiť ešte dve série. Tá finálna sa nikam nevyparila. Ukazuje sa, že scenárista a človek, ktorý za celým Peaky Blinders stojí, plánuje jeho príbeh ukončiť vo filme. Steven Knight to prezradil v rozhovore pre Deadline, viac však odmietol odhaliť. 

6. sériu bude režírovať Anthony Byrne, ktorý natočil aj predošlú. Možno sa teda chopí aj filmu, hoci si myslíme, že celovečerák zrežíruje niekto slávnejší. Vzhľadom na to, že sa momentálne natáča 6. séria, premiéry filmu sa nedočkáme skôr ako v roku 2023. 

Domov
Zdieľať
Diskusia