Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2021, 12:29
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Peaky Blinders sa skončí 6. sériou, ktorú už začali natáčať

FILMY A SERIÁLY PEAKY BLINDERS
Uložiť Uložené

Tvorca seriálu Steven Knight ďakuje fanúšikom.

Tvorca Peaky Blinders Steven Knight prehlásil, že sa konečne začalo natáčanie 6. série po tom, čo tá piata premiérovala ešte v roku 2019. Bohužiaľ, zároveň s tým oznámil, že pôjde o poslednú sériu. Seriál, ktorý sa začal vysielať v roku 2013, sa tak skončí pravdepodobne koncom tohto alebo začiatkom budúceho roka. 

Odporúčané
Od týchto filmov a seriálov sme v roku 2020 čakali viac Od týchto filmov a seriálov sme v roku 2020 čakali viac 5. januára 2021, 14:30

Posledná séria by sa začala natáčať ešte skôr. Scenáre boli totiž hotové v januári 2020. Pandémia spôsobená Covid-19 však spôsobila, že natáčať nemohli a neskôr sa museli zjednotiť kalendáre hercov a tvorcov, aby si znova všetci našli čas. Tvorcovia pritom v roku 2019 avizovali, že koniec seriálu príde v 7. sérii. Nevieme, či skrátili príbeh alebo sa kvôli Covid-19 rozhodli seriál predčasne ukončiť. 

Steven Knight jedným dychom dodáva, že zatiaľ čo sa seriál končí, príbeh bude pokračovať inou formou. Pridáva sa k nemu aj výkonný producent Caryn Mandabach, ktorý tvrdí, že svet Peaky Blinders bude pokračovať. Či sa dočkáme filmov, spin-off seriálov o iných postavách rozširujúcich svet, ukáže až budúcnosť.

Domov
Zdieľať
Diskusia