Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2021, 15:42
Čas čítania 0:45
Adam Novosad

Ikonické trhovisko Miletičova špatia billboardy, ktoré mali zmiznúť po konci roku 2019. Firmy na nich stále zarábajú

NEWS BRATISLAVA
Uložiť Uložené

Reprezentatívny vstup na trhovisko Miletičova je zatiaľ v nedohľadne.

Vstup na trhovisko Miletičova v Bratislave už dávno nemal vyzerať tak, ako ho dnes môžeš stále vidieť. Namiesto zelenej aleje lemuje vstupné múry hromada billboardov, ktoré špatia industriálny nádych celého trhoviska. Upozorňuje na to v statuse poslankyňa miestneho zastupiteľstva za bratislavskú mestskú časť Ružinov Monika Ďurajková.

„Asi každý Bratislavčan navštívil najväčšie trhovisko v Bratislave ‚Miletičku‘. Pri príchode namiesto reprezentatívnej vstupnej brány čaká nepekná billboardová alej,“ konštatuje Ďurajková na Facebooku. Na tom by možno nebolo nič zvláštne, pretože billboardy takpovediac prirástli k Slovensku a stoja v centrách miest aj popri cestách.

Billboardy však na múroch Miletičky nemajú čo robiť. „Vedeli ste, že reklamným spoločnostiam boli ukončené nájomné zmluvy k 31.12.2019 a tie napriek tomu tieto plochy prenajímajú ďalej?“ pýta sa poslankyňa. Spoločnosti tak mali svoju činnosť ukončiť pred viac ako rokom, ale napriek tomu vo svojom biznise pokračujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia