Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2021, 8:06
Čas čítania 1:03
Adam Novosad

Po druhej dávke vakcíny ho pozitívne testovali na Covid-19. Hlavný rabín Tel Avivu sa cíti dobre, nakaziť ho mala manželka už skôr

NEWS IZRAEL VAKCÍNA
Uložiť Uložené

Hlavný rabín zostáva v domácej izolácii a cíti sa dobre. Ľudí vyzval, aby pandémiu prestali zľahčovať.

Očkovanie proti koronavírusu nezačína zázračne fungovať po prvej dávke. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil hlavný rabín izraelského Tel Avivu Jisra’el Me’ir Lau, ktorého pozitívne otestovali na Covid-19 dokonca po druhej dávke vakcíny, uvádzajú TV Noviny.

Rabín sa s najväčšou pravdepodobnosťou sa nakazil skôr, ako mu druhú dávku podali. O nákaze informoval rabínov vnuk na sociálnej sieti Twitteri, pričom uviedol, že dnes 83-ročný Lau nemá žiadne vážnejšie príznaky a cíti sa dobre.

Nakaziť sa mal od manželky, ktorá sa počas uplynulého týždňa stretla s pozitívne testovanou osobou. „O tom, že mám Covid-19 som sa dozvedel päť dní po očkovaní druhou dávkou vakcíny, no zrejme som sa nakazil ešte predtým,“ konštatoval rabín vo svojom vyjadrení pre rozhlasovú stanicu.

Domov
Zdieľať
Diskusia