Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2021, 21:17
Čas čítania 0:26
Viktor Kniš

Zrebný a Frlajs si lustrujú vaše maminy na Instagrame, rok 2020 bol pre nich najlepší v živote. Vypočuj si ich rapovú nálož

NEWS
Uložiť Uložené

Zrebný a Frlajs sa spojili s Tommym Kottym a výsledkom je novinka s názvom Najlepší rok môjho života.

Nie každý si myslí, že rok 2020 bol katastrofálny. Dôkazom sú aj youtuberi Zrebný a Frlajs, ktorí dokázali nájsť na dobe ovplyvnenej pandémiou množstvo pozitívnych momentov. Zvečnili ich na spoločnej rapovej novinke s Tomym Kottym s príznačným názvom Najlepší rok môjho života. Nechýba ani patričný videoklip.

V skutočnosti ide o skladbu, ktorá vznikla veľmi spontánne, čo zachytáva aj úvod videa. V texte chalani spomínajú, čo majú najradšej, teda maminy na Instagrame a počítačové hry. 

Odporúčané
PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? 17. januára 2021, 19:57

Dvojica youtuberov po pracovnej stránke nezaostávala ani v uplynulom roku. Keďže tvoria obsah náročný na produkciu, odráža sa to aj na frekvencii vydávania nových videí, všetky sa však tešia obrovskému úspechu a väčšina hravo preskočila 500-tisíc pozretí.  

 

Domov
Zdieľať
Diskusia