Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2021, 12:05
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Separ bojuje s koronavírusom: V živote ma tak nebolelo telo, akoby ma rozkopalo desať dofetovaných robotníkov

NEWS SEPAR
Uložiť Uložené

Separovi sa už zdravotný stav zlepšuje, prvé dni však bojoval s vysokými teplotami.

Separ sa pred pár dňami nakazil koronavírusom, podľa vlastných slov však jeho choroba zatiaľ nemá hladký priebeh. Bojoval so známymi príznakmi ako vysoká teplota a bolesť svalov. Dodáva však, že sa mu po prvých dvoch dňoch zdravotný stav postupne zlepšuje. 

„Tak, aby toho nebolo málo, ešte mám aj covid. Ale už sa to zlepšuje. V živote ma ale tak nebolelo telo, akoby ma rozkopalo desať dofetovaných robotníkov," oznámil s vtipným prirovnaním.

Odporúčané
Separ porazil rakovinu: Som zase zdravý, odkázal Separ porazil rakovinu: Som zase zdravý, odkázal 31. decembra 2020, 16:28

Separ ešte 31. decembra 2020 fanúšikom oznámil pozitívnu správu. Podarilo sa mu poraziť rakovinu. „Možno ste si všimli, že track s Restom začína slovami: Nedostala ma rakovina, more, Separ je späť. Týmto chcem oficiálne povedať, že som tú sviňu porazil. Díky za vašu podporu, som zase zdravý,“ odkázal fanúšikom Separ cez Instagram.

Člen DMS sa so zdravotnými problémami zveril fanúšikom len nedávno, keď sa jeho liečba pohla správnym smerom. Teraz bude musieť niekoľko rokov absolvovať pravidelné kontroly. Priebeh choroby aj liečby podrobnejšie Separ opísal vo videorozhovore s Osťom

Domov
Zdieľať
Diskusia