Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2021, 13:17
Čas čítania 0:27
Viktor Kniš

Prichádza jar? Na niektorých častiach Slovenska sa oteplí až na 13 stupňov Celzia

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Po sérii mrazivých nocí a dní prichádza výrazné oteplenie.

Obrovské mrazy pretrvávajú na Slovensku už niekoľko dní, čoskoro sa s nimi však rozlúčime. Podľa portálu iMeteo prichádza do našich končín teplý vzduch, vďaka ktorému budú teploty stúpať už od zajtrajšieho dňa.

Už vo štvrtok nás čaká výrazné oteplenie, pri ktorom budú teploty dosahovať  +3 až +8 °C, no na juhu sa vyšplhajú až k hranici +13 °C, informujú meteorológovia. Zároveň upozorňujú, že pred zmenou počasia ešte príde mierne prituhnutie. 

Mrazy budú ešte niekoľko dní pretrvávať na severe Slovenska, už cez víkend však poľavia. „Po vlne mrazivého a zimného počasia nás tak čaká zásadné oteplenie a nadštandardne vysoké teploty. Sneh, ktorý napadol v nižších polohách, sa roztopí a začne pršať. Snežiť bude len vo vysokých polohách,“ zhrnul portál iMeteo. 

Odporúčané
PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? 17. januára 2021, 19:57
Domov
Zdieľať
Diskusia