Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. januára 2021, 9:13
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Boris Kollár zhodil železnú konštrukciu: Mám posledný deň toto lešenie-kolotoč na hlave, napísal

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu sa vážne zranil pri autonehode, keď sa v čase lockdownu viezol s kamarátkou vo vládnej limuzíne.

Po skoro troch mesiacoch zložili Borisovi Kollárovi z hlavy železnú konštrukciu, ktorá mu spevňovala chrbticu. Predseda parlamentu sa vážne zranil pri dopravnej nehode vo vládnej limuzíne. Následne ho previezli do nemocnice ministerstva vnútra v Bratislave, odkiaľ bol nútený predčasne odísť kvôli viacerým kauzám.

Tesne pred odchodom vyhlásil, že nechce, aby celé Slovensko riešilo hospitalizáciu šéfa Sme rodina, a tak pokračoval domácou liečbou aj napriek tomu, že mal ešte zostať v nemocnici. 

Pred koncom roka sa vrátil aj do parlamentu a s konštrukciou hlavy naposledy vystúpil v nedeľňajšej diskusii TA3. Po nej už oznámil svojim sledovateľom, že nadišiel čas zložiť „lešenie-kolotoč“, ako zariadenie sám nazval. 

Na sociálnej sieti si sám zo seba robil kvôli zdravotníckej pomôcke opakovane srandu, zdieľal napríklad fotografiu, kde jeho hlavu umiestnili na vrchnák šampanského alebo z neho spravili grilovaciu trojnožku. 

Odporúčané
PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? 17. januára 2021, 19:57

Železná konštrukcia však bude navždy pripomínať kauzy Borisa Kollára z nemocnice, ktoré sa týkali napríklad možného zvýhodňovania. Počas hospitalizácie ho napríklad v čase zakázaných návštev prišli pozrieť na tajnom koaličnom rokovaní Igor Matovič, Richard Sulík a Veronika Remišová. Okrem politikov Kollára opakovane navštívili aj rodinní príslušníci, s ktorými súvisí aj tzv. čajová aféra. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Kollar (@kollarboris)

Domov
Zdieľať
Diskusia