Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2021, 20:31
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

Remišová ako jediná nehlasovala za masívne plošné testovanie. Kto sa bojí, nech nejde do hory, reagoval Matovič

NEWS IGOR MATOVIČ VERONIKA REMIŠOVÁ
Uložiť Uložené

Vláda schválila celoplošné testovanie počas najbližšieho týždňa. Ako jediná s návrhom nesúhlasila Veronika Remišová, vyhlásil Igor Matovič.

Vláda v nedeľu večer po siedmych dňoch rokovaní schválila celoplošné testovanie. Jediný, kto nehlasoval za schválený návrh, je podpredsedníčka vlády Veronika Remišová. 

Premiér Igor Matovič nevedel odpovedať na otázku, prečo šéfka Za ľudí nepodporila uznesenie vlády. Uviedol, že možno išlo v jej prípade o reakciu na odmietavé komentáre voličov. „Ale kto sa bojí, nech nejde do hory,“ dodal Matovič.

Odporúčané
PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? PREHĽAD: Ako bude vyzerať masívne plošné testovanie, kto má výnimky a kam sa bez negatívneho výsledku nedostaneš? 17. januára 2021, 19:57

Remišová: Nie je to politický spor, ale rozdielne názory na najlepšie riešenie

Veronika Remišová tvrdí, že sa rozhodla hlasovať proti celoplošnému testovaniu na základe odporúčaní odborníkov. „V strane Za ľudí po diskusii s odborníkmi a lekármi zastávame názor, že testovanie je potrebné a účinné, no v najpostihnutejších regiónoch Slovenska, ktorých dnes nie je málo,“ uviedla šéfka strany Za ľudí na sociálnej sieti. 

Domov
Zdieľať
Diskusia