Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2021, 14:42
Čas čítania 0:47
Viktor Kniš

Muž sa vyhrážal Matovičovi zabitím a odrezaním hlavy na Facebooku, hrozí mu trojročné väzenie

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Polícia slovenskej republiky zverejnila komentár Slováka, ktorý sa premiérovi vyhrážal smrťou. Začali proti nemu trestné stíhanie.

Muž sa na Facebooku vyhrážal premiérovi Igorovi Matovičovi smrťou. V skupine na sociálnej sieti zverejnil užívateľ, ktorého stotožnila polícia príspevok, kde obviňuje predsedu vlády. Uvádza v ňom, že si „ide po Matovičovu hlavu“ a „idú mu vziať život“.

Muž podľa polície pochádza z východného Slovenska, keďže trestné stíhanie pre prečin nebezpečného vyhrážania sa začal poverený príslušník zo Stropkova. 

„Podozrivý muž dňa 09.01.2021 napísal a zverejnil zo svojho profilu na facebookovej skupine s názvom ,,Anjelské hliadky na Slovensku“ dva príspevky s výhražným textom, kde sa vyhrážal premiérovi SR zabitím a odrezaním hlavy,“ popisuje skutok polícia na Facebooku. Zároveň upozorňuje, že v prípade dokázania viny hrozí páchateľovi až trojročný trest odňatia slobody. 

Domov
Zdieľať
Diskusia