Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. januára 2021, 18:20
Čas čítania 0:58
Daniel Mikolášik

Odstránia Donalda Trumpa z filmu Sám doma 2? Petíciu podporil aj Culkin, ktorý stvárnil postavu Kevina

NEWS DONALD TRUMP SÁM DOMA
Uložiť Uložené

Trump sa podľa slov režiséra do filmu nanútil sám pod podmienkou, že filmárom dovolí nakrúcať v jeho hoteli.

Herec Macaulay Culkin, ktorý stvárnil postavu Kevina v ikonickej filmovej sérii Sám doma, sa pripája k výzve, aby Donalda Trumpa vystrihli z filmu Sám doma 2: Stratený v New Yorku z roku 1992. Na Twitteri vyjadril stotožnenie s názorom, že by mali scénu odstrániť alebo digitálne nahradiť súčasným Culkinom.

Ako píše The Guardian, bývalá detská filmová hviezda reagovala na „petíciu za digitálne nahradenie Trumpa Macaulayom Culkinom“. Okomentoval ju jednoslovne: „Predané“, čím naznačil, že sa mu táto myšlienka pozdáva.

Odporúčané
Arnold Schwarzenegger tvrdí, že Trump je najhorším prezidentom v dejinách. Dav útočiaci na Kapitol prirovnal k nacistom Arnold Schwarzenegger tvrdí, že Trump je najhorším prezidentom v dejinách. Dav útočiaci na Kapitol prirovnal k nacistom 11. januára 2021, 7:57

Páčil sa mu aj nápad s komiksovou úpravou bývalého amerického prezidenta a podnikateľa Donalda Trumpa, namiesto ktorého by sa v danej scéne nachádzal prázdny priestor. Na tento tweet reagoval veľavravným „bravó“. Objavila sa aj ďalšia petícia, ktorá žiada nahradenie Trumpa aktuálnym americkým prezidentom Joeom Bidenom.

Domov
Zdieľať
Diskusia