Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 10:29
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Tina sa baví na hejteroch, ktorým prekážajú jej rodinné pomery a výzor. Uraziť nedokážeš ju ani Dominiku Mirgovú

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Ženský rapový duet s názvom Noačo dostáva aj sprievodný videoklip.

Dominika Mirgová vydáva album Noačo, ktorý si môžeš kúpiť na stránke Ruka Hore. Zároveň zverejnila aj titulnú skladbu, na ktorú si prizvala obľúbenú speváčku a raperku Tinu. Tá si tentokrát pripomenula svoje výhradne rapové alterego MiniMo, pod ktorým vystupovala v minulosti pri rapových počinoch v spolupráci s DMS aj samostatne. 

Tina už skôr avizovala návrat do štúdia, a tak by sme sa mohli v dohľadnej dobe dočkať aj jej vlastných vecí. V tomto prípade zvolili interpretky klasickú klišé tému hejterov, ktorej prispôsobili aj klip. Dominika v ňom varí koktejl z dislajkov a nenávistných komentárov, ktorých sa pod jej príspevkami nájde nespočetne veľa. Verejnosť komentuje jej vzhľad aj rozhodnutia, ona však odkazuje, že ju tieto názory nezaujímajú.

Odporúčané
Komentár: Dominika Cibulková spravila všetko presne opačne Komentár: Dominika Cibulková spravila všetko presne opačne 10. januára 2021, 14:30

Tina v krátkosti a obzvlášť vtipne reaguje na bulvárne titulky, ktoré ju kritizovali, že má dve deti s dvomi mužmi. Rovnako efektívne prezentuje aj názor na ľudí, ktorí majú problém s jej vzhľadom.

O videoklip sa postaral Michal Nemtuda so svojím tímom, o hudobnú produkciu ADiss. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia