Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. januára 2021, 12:56
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Deadpool 3 bude súčasťou sveta Marvelu. Kedy bude premiéra?

FILMY A SERIÁLY DEADPOOL 3
Uložiť Uložené

Novinky potvrdil šéf Marvelu Kevin Feige.

3 roky po premiére Deadpool 2 konečne vieme, kedy sa začne natáčať ďalší diel. Nebyť toho, že Disney kúpilo štúdio Fox, ktoré vlastnilo práva na X-Men, Deadpoola a ostatné postavy, trojka by tu bola už dávno. Disney a Marvel sa však museli rozhodnúť, ako s postavami naložia. Zdá sa však, že je všetko dohodnuté. 

Šéf Marvelu Kevin Feige si sadol s redaktorom Collideru a prezradil mnohé zaujímavé veci. V prvom rade sa môžu fanúšikovia prestať báť o to, aký film to vlastne bude. Feige potvrdil, že pôjde o R-ko, takže mládeži neprístupný film. Ako to bude v rámci MCU (Marvel Cinematic Universe) fungovať, nikto nevie, keďže všetky doterajšie marvelovky boli PG-13 (pre tínedžerov a starších). 

Odporúčané
Recenzia: Pieces of a Woman Recenzia: Pieces of a Woman 11. januára 2021, 20:22

Feige prezradil, že Ryan Reynolds momentálne pomáha so scenárom, ktorý píšu sestry Lizzie Molyneux-Loeglin a Wendy Molyneux. Tie sú zodpovedné za produkciu a scenár úspešnej seriálovej, animovanej komédie Bob’s Burgers. Natáčanie má začať najskôr v roku 2022, takže s premiérou môžeš počítať na rok 2023. Deadpool sa zrejme bude objavovať aj v iných marveláckych filmoch či seriáloch. 

Feige okrem toho prezradil aj ďalšie drobnosti. Vieme tak, že seriály Loki a Falcon & Winter Soldier majú 6 epizód, ktoré sú dlhé zhruba 50 minút. Na druhej strane je WandaVision. Prvé 3 časti nie sú dlhšie ako polhodinu s tým, že tie ďalšie už budú dlhšie. She-Hulk bude zase komediálna séria s epizódami dlhými 10 až 30 minút. 

Domov
Zdieľať
Diskusia