Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2021, 16:15
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Takto to vyzerá v Tatrách: Sprísnený lockdown Slováci nerešpektujú, lyžiarske strediská sú stále plné turistov

NEWS OPATRENIA
Uložiť Uložené

Preplnené nemocnice niektorých Slovákov nezaujímajú.

Od 1. januára vstúpil do platnosti ešte prísnejší lockdown, aký platil počas vianočných sviatkov. V rámci neho sa ľudia na Slovensku môžu pohybovať len v rámci okresu, je prísne zakázané stretávať sa s inými domácnosťami, zatvoriť sa museli aj kostoly či lyžiarske strediská a do prírody môžeme chodiť už iba vo svojom okrese. Zákaz vychádzania má len pár výnimiek.

Odporúčané
VEĽKÝ PREHĽAD ZÁKAZOV: Ako vyzerá tvrdý lockdown na Slovensku? VEĽKÝ PREHĽAD ZÁKAZOV: Ako vyzerá tvrdý lockdown na Slovensku? 1. januára 2021, 10:32

Mnohí ľudia však sprísnený lockdown nerešpektujú a aj naďalej navštevujú preplnené lyžiarske strediská, ktorých prevádzky sú síce pozastavené, no ani to turistom neprekáža, aby sa na svahu spúšťali a zgrupovali, akoby sa nič nedialo.

Fotografie zo včera (2. januára), a teda deň po zavedení prísneho lockdownu, zachytávajú desiatky ľudí na svahu Interski v lyžiarskom stredisku na Štrbskom Plese, preplnené lyžiarske stredisko na Jahodnej pri Košiciach či ďalších turistov na zamrznutom Štrbskom plese.

Domov
Zdieľať
Diskusia