Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2020, 10:53
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Pelíšky po 20. rokoch: Niektorých hercov z legendárneho filmu ani nespoznáš

FILMY A SERIÁLY PELÍŠKY
Uložiť Uložené

Pri fotografovaní nemohli chýbať legendárne poháre či nástenka.

Pelíšky patria k neoddeliteľnej vianočnej nádielke filmov, ktorú si každý rok opätovne púšťa množstvo Slovákov. Túto legendárnu snímku tvorcovia natočili v roku 1999 a od danej doby sa niektorí herci poriadne zmenili.

Fotografka Lenka Hatašová na svojom Facebooku pridala zábery vytvorené pre vianočný špeciál MF Dnes, na ktorých vidíme predstaviteľov filmovej rodiny Šebkovcov. „Setkání představitelů rodiny Šebkových poprvé po dvaceti letech a ikonické atributy, které si všichni pamatujeme,“ napísala.

Odporúčané
Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všetky filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Aké dôsledky to bude mať na kinopriemysel? Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všetky filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Aké dôsledky to bude mať na kinopriemysel? 11. decembra 2020, 14:33


Ak máš Pelíšky dôkladne napozerané, Simonu Stašovú a Miroslava Donutila na nižšie priložených fotkách určite ľahko spoznáš.

Väčší úsmev však vyvolá pohľad na „filmové deti“ Michaela Berana a Sylviou Koblížkovú. Tí si v Pelíškoch zahrali brata a sestru žijúcich v domácnosti s hlavou rodiny, ktorá do poslednej chvíle verila v pevnosť socialistického režimu.

Domov
Zdieľať
Diskusia