Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. decembra 2020, 6:36
Čas čítania 2:37
Dominik Vetrák

Čo sa stalo s Lokim po Avengers: Endgame? Sleduj trailer pre očakávané seriály Loki, Falcon & Winter Soldier a WandaVision

FILMY A SERIÁLY LOKI MARVEL FILMY A SERIÁLY MARVEL SERIÁLY WANDAVISION WHAT IF?
Uložiť Uložené

Okrem trojice hraných seriálov uvidíme aj animovaný What If?, ktorý sa prezentuje debutovým trailerom.

Disney na svojej konferencii odhalilo množstvo prekvapení, no najviac nás vždy tešia trailery. Majú totiž najväčšiu výpovednú hodnotu.

Odhaľovať filmy je ale príliš skoro, a tak sme sa aspoň dočkali trailerov pre Falcon & Winter Soldier a WandaVision, ktoré premiérujú už v rozmedzí niekoľkých ďalších mesiacov. 

Následne sa dočkáme Lokiho, ktorý sa pýši vôbec prvým trailerom a tešiť sa môžeme aj na animovaný seriál What If...?

Odporúčané
Mrazivý seriál Kalifát ťa ohúri svojím spracovaním terorizmu a Islamu. Na Netflixe zhltneš všetky epizódy za jeden deň Mrazivý seriál Kalifát ťa ohúri svojím spracovaním terorizmu a Islamu. Na Netflixe zhltneš všetky epizódy za jeden deň 10. decembra 2020, 17:00

What If...? je animovaný projekt s premiérou naplánovanou na leto 2021. Má mať kratších 23 epizód, ktoré sa budú zaoberať alternatívnymi udalosťami v MCU. Už minule sme ti ukázali prvé koncept arty a obrázky.
 

Uvidíme tak zombie Captaina Americu, Peggy Carter ako Captain America, T’Challu ako Star-Lorda a podobne. Dočkáme sa aj pár odlišných priechodov filmami. V podstate pôjde o nevyužité nápady, scény z komiksov a všetko, čo by tvorcovia chceli vidieť inak/dokázali by si predstaviť inak, no nestalo sa to.

Domov
Zdieľať
Diskusia