Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2020, 18:01
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

Skutočný lev Attila Végh ťa už posadil, pripraví ma a pôjdeš ku dnu, odkázal Pirát Vémolovi. Dočkáme sa ich súboja?

ŠPORT SAMUEL PIRÁT KRIŠTOFIČ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Po zatiaľ poslednom Oktagone sa proti sebe rozbehli dvaja víťazi Vémola a Krištofič. Črtá sa ich spoločný duel?

Karlos Vémola uspel v Oktagone 19, keď si so svojím súperom poradil už v prvom kole. Podobne sa darilo aj Samuelovi „Pirátovi“ Krištofičovi.

Obaja víťazi si následne po turnaji vzájomne nič nedarovali, keď sa do seba pustili. Ako prvý sa ozval Terminátor. „Začnite mi dávať skutočných bojovníkov a nevymýšľajte si hviezdičky ako Baba Jaga alebo Pirát,“ vyhlásil víťaz ostro sledovaného zápasu po tom, čo si s prvým menovaným hravo poradil za približne dve minúty. 

Dodal tiež, že by si chcel skúsiť duel s Pirátom, pretože má pocit, že si poplietol jeho slušnosť so slabosťou. 

„Keď niekoho pochválim, neznamená to, že sa ho bojím. Predhoďte Krištofiča levom, 30. decembra budem pripravený. Pokojne zmlátim tohto Attilovho chlapca,” dodal Karlos Vémola. 

Samuel Krištofič ponuku na zápas pravdepodobne odmietne kvôli zraneniu ruky. „Zrejme som si v zápase zlomil ruku, koncom roka to nevyjde. No tu mám svojho skutočného leva (Attilu Végha), ktorý vie, ako na teba. Už ťa trochu posadil. Pripraví ma na teba a pôjdeš ku dnu,” vyhlásil Pirát. 

Odporúčané
Kto získa 300-tisíc eur? Podarí sa ďalšiemu Slovákovi knokautovať Vémolu? Oktagon 51 bude najnapínavejším turnajom roka Kto získa 300-tisíc eur? Podarí sa ďalšiemu Slovákovi knokautovať Vémolu? Oktagon 51 bude najnapínavejším turnajom roka 28. decembra 2023, 12:30

Karlos Vémola mu poprial skoré zotavenie a dodal, že organizácia Oktagon už párkrát mala možnosť zápas týchto dvoch borcov zorganizovať, zatiaľ to však nespravila. Zatiaľ nie je jasné, kedy a či vôbec sa zápas uskutoční, Vémola však trvá na dátume na konci tohto roka. Povedal tiež, že mu je jedno, v akej váhovej kategórii to bude. 

Domov
Zdieľať
Diskusia