Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2020, 7:21
Čas čítania 0:47
Lukáš Čelka

Youtuber skočil kvôli videu z mosta: Skončil v nemocnici s rozbitou lebkou

NEWS
Uložiť Uložené

Kvôli sledovanosti strávil tri dni v nemocnici.

Mladý americký youtuber Saa Fomba nepredviedol zrovna najšťastnejší kúsok. Po skoku z mosta Pennybacker v Auistine do rieky Colorado skončil v nemocnici s rozbitou lebkou, informoval o tom portál Daily Mail

Odporúčané
Bitcoin sa vyšplhal na historicky najvyššiu cenu. Kryptomena prekonala doterajšie maximum spred troch rokov Bitcoin sa vyšplhal na historicky najvyššiu cenu. Kryptomena prekonala doterajšie maximum spred troch rokov 30. novembra 2020, 17:35

Mladík kvôli videu vyliezol doprostriedku mosta, počkal, kým sa k nemu bude blížiť loď a skočil.

Keď dopadol, posádka člnu ho vytiahla na breh, kde čakal na príchod záchranárov, ktorí skonštatovali, že má zlomeninu lebky. Fomba kvôli nej musel stráviť až tri dni v nemocnici. Tento jeho husársky kúsok však prilákal na jeho kanál viac ako 80 000 ľudí.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Saa Fomba (@saafomba)

Keď ho z nemocnice pustili, bol nútený prenocovať ďalšiu noc v hoteli, keďže bolo jeho auto počas jeho pobytu v nemocnici odtiahnuté. „Skončil som bez jedla, bez peňazí s odtiahnutým autom, v moteli, ktorý mi pomohol zaplatiť dobrý kamarát Vždy môže byť však horšie, “ napísal na svojom Instagrame Fomba hneď po prepustení z nemocnice.

Napriek tomu, že sa poranil a porušil zákon, však tvrdí, že mu to za to stálo. „Možno si myslíte, že som to urobil pre videnia, ale ja v tom vidím viac. Nebol som stvorený, aby som robil normálne veci, plním si sny. Neuspokojím sa s málom na tejto planéte, ktorú nazývame svojím domovom, zanechám stopu,“ odkázal svojim neprajníkom na Instagrame.

Domov
Zdieľať
Diskusia