Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 19:12
Čas čítania 0:31
Lukáš Čelka

Slovák zostal šokovaný: Do lesa sa vybral hľadať huby, našiel funkčné granáty

NEWS DRUHÁ SVETOVÁ VOJNA
Uložiť Uložené

Hubovú polievku si asi neuvarí.

Starší pán sa vybral hubárčiť do lesa pri obci Brodské, keď však namiesto húb našiel delostrelecké granáty, zostal prekvapený. Konkrétne sa malo jednať o nález vojenskej munície z druhej svetovej vojny, informovala o tom polícia na svojom facebooku.

Odporúčané
Brutálna bitka v bratislavskej MHD: Vodič prichytil vandalov, ako mu kreslia po autobuse. Ubili ho päsťami do tváre Brutálna bitka v bratislavskej MHD: Vodič prichytil vandalov, ako mu kreslia po autobuse. Ubili ho päsťami do tváre 24. novembra 2020, 14:10

68-ročný muž si zachoval chladnú hlavu a na miesto privolal policajtov. Privolaný policajný pyrotechnik potvrdil, že dôchodca našiel funkčnú muníciu. „V lese sa nachádzalo osem zhrdzavených delostreleckých granátov rôzneho priemeru. Pyrotechnik všetky granáty prevzal a budú hromadne zneškodnené,“ informovala polícia v príspevku.

Domov
Zdieľať
Diskusia