Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. novembra 2020, 13:56
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

Ficov minister a Pellegriniho poslanec Žiga: Keď Monika Jankovská vypovedá proti mne, som pripravený spolupracovať s políciou

NEWS MONIKA JANKOVSKÁ PETER ŽIGA
Uložiť Uložené

Peter Žiga viackrát zopakoval, že nevie, v akej veci by mohla proti nemu Monika Jankovská vypovedať a je pripravený vypovedať na polícii.

Poslanec Peter Žiga dnes v TV Markíza povedal, že je pripravený ísť vypovedať, keď ho o to polícia požiada. Vyhlásil to v reakcii na článok portálu Topky, podľa ktorého Monika Jankovská začala vypovedať o trestných veciach v súvislosti s jeho menom. 

Nemohla nič vedieť, lebo som s ňou prichádzal do styku len veľmi oficiálne,“ povedal Peter Žiga v TV Markíza s tým, že nevie, v akej veci by mohla Monika Jankovská proti nemu vypovedať. Viackrát zopakoval, že je pripravený podať vysvetlenia priamo polícii. 

Podľa Topiek Monika Jankovská absolvovala niekoľkohodinový výsluch, kde mala opísať minimálne jeden konkrétny skutok. „Ako prvé padlo meno exministra životného prostredia Petra Žigu,“ uvádza bulvárny portál, ktorému to mali potvrdiť dva zdroje z prostredia vyšetrovania. Aj pred týždňom na tieto zistenia reagoval pre Topky Peter Žiga rovnako – „...Keď ma predvolajú, dám výpoveď. Ja k tomu zaujmem stanovisko. K čomu ona mohla vypovedať, ja naozaj neviem,“ uviedol Žiga. 

Domov
Zdieľať
Diskusia