Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2020, 17:16
Čas čítania 1:48
Dominik Vetrák

Prešli sme prvú hru na PS5. Astrobot je čarovná plošinovka plná nostalgických odkazov na značku PlayStation

TECH PS5
Uložiť Uložené

Astro’s Playroom je viac ako demo hra pre prelomový ovládač DualSense.

19. novembra vychádza konzola PlayStation 5 aj na Slovensku a v Česku. Nám sa podarilo zaobstarať jeden kus, a tak sme sa hneď vrhli na Astro’s Playroom. Ide o plošinovku od ASOBI Team, ktorý pre PSVR vyvinul vynikajúce Astro Bot: Rescue Mission.

O 2 roky neskôr už mali pre PS5 pripravenú launch hru, ktorá je nainštalovaná na každej konzole a máš ju teda zadarmo. Mnohí sa obávali, že ide iba o demo pre prelomový ovládač DualSense, no nie je tomu tak.

Odporúčané
Poznáme nominácie pre najlepšie hry roka 2020. Odnesú si ocenenia nezávislí vývojári alebo len veľké blockbustery? Poznáme nominácie pre najlepšie hry roka 2020. Odnesú si ocenenia nezávislí vývojári alebo len veľké blockbustery? 18. novembra 2020, 21:54

Áno, bavíme sa o ideálnej štartovacej hre pre každého majiteľa PS5, keďže ťa detailne oboznámi s next-gen funkciami ovládača pre PS5, ako adaptívnymi tlačidlami či haptickým feedbackom. O tom si ale viac povieme v zajtrajšom článku, kde ti prezradíme, prečo je ovládač DualSense úplne najlepšou vlastnosťou celého next-genu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia