Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
12. novembra 2020, 14:14
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Čím väčší úsmev máš, tým viac nemôžu spávať. Kali a Sima si spievajú o hejteroch a ohováračoch do pozitívnych tónov

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali vydáva nový album s názvom LEPŠÍ, na ktorom nájdeš aj jeho skladbu so Simou.

Kali čoskoro vydáva ďalší sólový projekt s názvom Lepší a potvrdzuje tak pozíciu najaktívnejšieho slovenského interpreta, ktorý vydáva plnohodnotný projekt každý rok. Fanúšikom už ukázal cover albumu aj hostí, zároveň autor predstavil aj titulnú skladbu s rovnomenným názvom, ako samotný album. Ešte počas predpredaja sa poslucháči dočkali aj ďalšej skladby, tentokrát so speváčkou a raperkou Simou.

Dvojica spolupracuje relatívne často, preto nejde o žiadne veľké prekvapenie a na svoje si prídu všetci tí, ktorí na ich spolupráce nedajú dopustiť. Opäť ide o pozitívnu záležitosť, ktorú venovali aj svojim hejterom a ľuďom, ktorí ich ohovárajú. Po lyrickej stránke však dávajú všetkým najavo, že ich negatívne emócie nemôžu ovplyvniť, pretože sú sami sebe pánmi. 

Odporúčané
Kontrafakt, Franto, Aless aj Flexking vydávajú albumy napriek pandémii. Zárobky sú druhoradé, odkazujú Kontrafakt, Franto, Aless aj Flexking vydávajú albumy napriek pandémii. Zárobky sú druhoradé, odkazujú 8. novembra 2020, 11:30

Na Instagrame už skôr Kali odhalil, že sa dočkáme napríklad spolupráce so Separom, s ktorým pôvodne chystali aj klip, keďže im to prekazili okolnosti, zatiaľ sa ho nedočkáme. Video zatiaľ nemá ani skladba so Simou, predpokladáme však, že si to všetko bude chcieť Kali vynahradiť, keď sa situácia upokojí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia