Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2020, 18:35
Čas čítania 0:32
Miriam Rumanková

Predseda parlamentu Boris Kollár mal vážnu dopravnú nehodu

NEWS BORIS KOLLÁR
Uložiť Uložené

Informoval o tom Igor Matovič počas tlačovej konferencie.

Igor Matovič hneď na úvod večernej tlačovej konferencie oznámil, že predseda parlamentu Boris Kollár mal vážnu automobilovú dopravnú nehodu. Vládne BMW, v ktorom sa viezol predseda parlamentu Boris Kollár sa zrazilo s osobným autom.

Kollára previezli do Nemocnice svätého Michala. Predseda parlamentu utrpel zranenia po celom tele ale je pri plnom vedomí. Aktuálne ho podrobujú sérii vyšetrení, rozsah zranení zatiaľ známy nie je. Jeho vodič a ochrankár utrpeli ľahké zranenia.

Odporúčané
V sobotu otestovala armáda a zdravotníci vyše 50-tisíc ľudí z Oravy a Bardejova. Odhalili 1 860 infikovaných V sobotu otestovala armáda a zdravotníci vyše 50-tisíc ľudí z Oravy a Bardejova. Odhalili 1 860 infikovaných 24. októbra 2020, 18:44

„Predseda NR SR Boris Kollár bol účastníkom dopravnej nehody. Spolu so šoférom, príslušníkom Úradu na ochranu ústavných činiteľov, boli prevezení do nemocnice na ďalšie vyšetrenia. Predseda parlamentu je pri vedomí. Momentálne sa podrobuje lekárskemu vyšetreniu, rozsah zranení nie je zatiaľ známy,"  uviedla jeho hovorkyňa Jurcová s tým, že v tejto chvíli nebudú poskytovať bližšie informácie.
 
Igor Matovič dodal, že zo strany vodiča Borisa Kollára neboli porušené žiadne dopravné predpisy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia