Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2020, 18:32
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Prečo je 8. október dňom zaľúbených podľa slovenského rapového kalendára? (Refresher Playlist)

Prečo je 8. október dňom zaľúbených podľa slovenského rapového kalendára? (Refresher Playlist)
HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Pripravili sme rozsiahly playlist zaľúbených pri príležitosti výročia Rytmusovej skladby, ktorá už medzičasom navždy zmizla z YouTube.

Instagramy tvojich rapových followerov dnes ovládla skladba 8. október, ktorú už síce Rytmus zo svojho oficiálneho YouTube kanála zmazal, vďaka neznámej maďarskej platforme ju však tí šikovnejší stále nájdu aj s pôvodným videoklipom z Prahy vo vysokej kvalite. Práve vďaka tejto skladbe môžeme 8. október považovať podľa rapového kalendára za sviatok všetkých zaľúbených. 

Pri tejto príležitosti sme teda pripravili aj adekvátny playlist, v ktorom nájdeš sladké ódy pre ženy, ale aj nestárnuce rozchodovky. Práve tie totiž majú často pre poslucháčov ten správny motivačný a zároveň emotívny charakter. Niektorí raperi nahrali lovesongy hudbe, ale aj peniazom či svojim neexistujúcim múzam.

Už tradične myslíme aj na skutočných pamätníkov slovenského rapu a v niektorých momentoch sme zašli do skutočne hlbokej histórie. Žiaľ, streamovacia platforma Spotify sa stále nekamaráti so všetkými, a tak sme sa museli zmieriť s tým, že niektoré projekty jednoducho stále nie sú dostupné. 

Odporúčané
Separ, Gleb aj Kali rušia a presúvajú svoje turné kvôli novým opatreniam. Reagujú aj Dalyb a Dame Separ, Gleb aj Kali rušia a presúvajú svoje turné kvôli novým opatreniam. Reagujú aj Dalyb a Dame 13. septembra 2020, 9:39

Samozrejme, budeme radi, ak rovnako priložíš ruku k dielu, pokojne nám napíš, ktoré tracky za teba nemôžu v playliste chýbať a my ich s radosťou pridáme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia