Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. septembra 2020, 11:43
Čas čítania 0:42
Jakub Paulík

Mafián od sátorovcov rozpráva na súde o popravách podsvetia. Vraždu vraj nemohol nikto odmietnuť

NEWS PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Zabíjanie ľudí opisuje ako „robotu“.

Mafián Zsolt Nagy prezývaný Čonty na dnešnom súdnom pojednávaní opísal, ako vraždil gang sátorovcov. „Chytili sme ho, ruky spútali lanom alebo lepiacou páskou, zobrali k jame a tam zabili,“ cituje jeho slová Denník N.

Čonty tvrdí, že sa zabitiu nepohodlných ľudí nedalo vyhnúť a vraždu nemohol nikto odmietnuť. Po vykonaní „roboty“, ako nazval zavraždenie a pochovanie človeka, jednoducho zabijaci mafie odišli a pokúsili sa na celú záležitosť zabudnúť.

Odporúčané
Jediný aktívny politik obvinený z vrážd stojí opäť pred súdom, sátorovci mali preňho škrtiť biele kone Jediný aktívny politik obvinený z vrážd stojí opäť pred súdom, sátorovci mali preňho škrtiť biele kone 10. septembra 2020, 17:26

Čonty, ktorý je odsúdený na 22 rokov väzenia, dnes o týchto praktikách vypovedal pred Špecializovaným trestným súdom v Pezinku. Ten rozhoduje o obžalovanom starostovi Dolného Chotára Františkovi Dorovi, jeho synovi Františkovi a ďalších dvoch osobách.

Čonty sa kedysi skrýval pred spravodlivosťou
Čonty sa kedysi skrýval pred spravodlivosťou Zdroj: minv.sk

Obžalovaní sú z niekoľkých vrážd bielych koní, drogovej trestnej činnosti, podvodu a členstva v organizovanej zločineckej skupine sátorovcov. František Dora je na Slovensku historicky prvým aktívnym politikom obžalovaným z objednávky vrážd u mafie.

Sátorovci sú mimo iného známi tým, že svojho účtovníka pomleli v mlynčeku na mäso a podľa všetkého tiež zabili vlastného bossa Lajosa Sátora, ktorého telo ale dodnes polícia nenašla. Podsvetie na juhu Slovenska prebrali po skupine pápayovcov, ktorých mafiánska éra skončila masakrom z roku 1999 v bare Fontána.

Odporúčané
Sátorovci boli brutálni, člena gangu popravili pri močení, rozrezali ho a telo pomleli v mlynčeku na mäso Sátorovci boli brutálni, člena gangu popravili pri močení, rozrezali ho a telo pomleli v mlynčeku na mäso 29. októbra 2019, 10:34
Domov
Zdieľať
Diskusia