Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. septembra 2020, 11:29
Čas čítania 1:02
Daniel Mikolášik

Matovič o novom rekorde nakazených: Situácia je mimoriadne vážna, opäť preberám vedenie boja do vlastných rúk

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Igor Matovič ostro kritizuje nerešpektovanie vládnych opatrení a nedisciplinovanosť niektorých občanov.

Situácia v súvislosti s koronavírusom sa na Slovensku posledné dni zhoršuje a dokonca sme tento týždeň neraz prekonali rekord v dennom náraste nových nakazených. Najnovšie sme prekonali hranicu 500 nakazených. Laboratória v piatok otestovali až 552 ľudí s pozitívnym testom.

K situácii sa vyjadril aj premiér Igor Matovič, ktorý ostro kritizuje nerešpektovanie vládnych opatrení a nedisciplinovanosť niektorých občanov, ktoré podľa neho viedli k zvyšovaniu nakazených. 

Odporúčané
Opäť sme prekonali rekord. Na Slovensku pribudlo až 552 nových prípadov koronavírusu Opäť sme prekonali rekord. Na Slovensku pribudlo až 552 nových prípadov koronavírusu 26. septembra 2020, 10:02

Predseda vlády už včera avizoval, že padol znova rovnaký návrh, aký aj pri poslednom rokovaní o opatreniach. Od 1. októbra by sa mali opatrenia opäť sprísniť. Povolený počet ľudí na svadbách bude do 30. Na hromadných podujatiach, kde sa sedí, by v exteriéri mohlo byť 200 ľudí, v interiéri 100.

Domov
Zdieľať
Diskusia