Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
23. septembra 2020, 22:49
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

V novom animáku od Netflixu sa vydáme na mesiac. Nádherný sci-fi svet, chytľavá hudba a špičková animácia zabojujú o Oscary

FILMY A SERIÁLY OVER THE MOON
Uložiť Uložené

Over the Moon má vysoké ambície. Dokážeš ich naplniť?

Over the Moon je najnovším animákom od Netflixu. Na streamovacej službe bude mať premiéru presne o mesiac, a teda 23. októbra. K snímke sme dostali aj nový trailer, ktorý vsádza hlavne na akciu, cool momenty, chytľavé, muzikálové čísla a predstavenie hlavných postáv. Podľa všetkého pôjde o veľký hit, ktorý sa nám zatiaľ veľmi páči. Uvidíme, či nás výslednou kvalitou sklame, alebo poteší. 

Odporúčané
Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? Aké filmy natáčajú 10 najlepší režiséri súčasnosti? 21. septembra 2020, 12:10

V animáku sa pozrieme na Mesiac, na čarovné miesta vo vesmíre a dočkáme sa emotívnych pesničiek. Hlavné postavy pôsobia sympaticky a je možné, že sa kde-tu aj pousmejeme nad vtipmi. Oficiálny dej hovorí o mladej a nadanej dievčine obľubujúcej fyziku.

Domov
Zdieľať
Diskusia