Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2020, 9:24
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Nový seriál zo sveta Game of Thrones o drakoch a Targaryenovcoch uvidíme v roku 2022

FILMY A SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložiť Uložené

HBO chystá využiť svet Game of Thrones až po poriadnej predprodukčnej príprave.

V rozhovore pre Deadline sa prezident HBO Casey Bloys rozpovedal o viacerých témach vrátane výsledkov Emmy či návrate k natáčaniam po niekoľko mesačnej pauze. Ide o skutočne zaujímavý rozhovor, takže ak vieš po anglicky, klikaj sem.

Dozvedeli sme sa aj to, že pred 2. sériou Euphorie sa dočkáme špeciálnej časti o Covid-19. Reč padla aj na budúcnosť Game of Thrones. Prvý plánovaný spin-off HBO zrušilo, keďže nebolo spokojné s jeho kvalitou

Odporúčané
Ľudia, ktorí pracovali pre Facebook či YouTube, svoje rozhodnutia ľutujú. V novom dokumente na Netflixe kritizujú sociálne siete Ľudia, ktorí pracovali pre Facebook či YouTube, svoje rozhodnutia ľutujú. V novom dokumente na Netflixe kritizujú sociálne siete 23. septembra 2020, 9:01

V hre je však druhý plánovaný spin-off, na ktorom si dávajú záležať viac. Podľa Bloysa sa premiéry dočkáme v roku 2022. Bloys prezradil, že v súčasnosti prebieha kasting a zrejme tak aj predpríprava a písanie scenárov. Natáčať sa začne niekedy v priebehu budúceho roka.

Prequelový seriál ponesie názov House of The Dragon. Vychádza z predlohy Georgea R. R. Martina s názvom Fire & Blood a v prvom rade sa bude venovať Targaryenovcom – a to ešte pred udalosťami Game of Thrones. Nevieme síce, akú veľkú inšpiráciu si tvorcovia vzali z predlohy, no vo Fire & Blood sa mohli čitatelia dostať napríklad aj k neslávne známej skaze Valýrie a následnému presunu Targaryenovcov do Westerosu.

Na projekte bude spolupracovať aj spisovateľ George R. R. Martin a scenáristom je Ryan Condal (scenár Rampage, seriál Colony). Spolutvorcom sa stane Miguel Sapochnik. Ten sa už v minulosti postaral o mnohé epizódy Game of Thrones, ako napríklad The Long Night či Battle of the Bastards. Aj tentokrát bude režírovať hneď niekoľko z nich.

Domov
Zdieľať
Diskusia