Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 21:54
Čas čítania 0:00
Vl Mi

HBO šokuje. Nepokračuje v natáčaní prequelu Game of Thrones, dôvodom je nepresvedčivý úvodný diel

HBO šokuje. Nepokračuje v natáčaní prequelu Game of Thrones, dôvodom je nepresvedčivý úvodný diel
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO
Uložiť Uložené

Ak si sa tešil na chystaný prequel, máme pre teba zlé správy.

Po nie veľmi vydarenej poslednej sérii Game of Thrones sme dostávali pozitívne správy, že sa HBO neplánuje vzdať sveta plného drakov a záhadnej mágie. Práve naopak, začalo sa rozprávať hneď o troch projektoch. V jednom z nich sa už ale nepokračuje. Mala v ňom hrať Naomi Watts a spin-off mala pod palcom Jane Goldman.

Dôvod má byť ten, že pilot jednoducho nesplnil očakávania HBO, výsledky boli nepostačujúce. Stalo sa tak ešte počas leta, no nad Goldman ešte nezlomili palicu. Pilot jej dali prerobiť, dostala teda druhú šancu.

Odporúčané
Hyperfuse Nike Roshe Run Hyperfuse Nike Roshe Run 21. júla 2013, 2:58

Ani tú však nevyužila, ľudia z HBO stále neboli spokojní a v natáčaní nepokračujú. Informáciu priniesla televízia TVLine. Uvidíme, ako zareaguje samotné HBO a či potvrdí, že prequel zrušilo.

Nový seriál zo sveta Game of Thrones mal byť zasadený tisíce rokov pred udalosťou, ktorú sme už mohli vidieť. Malo ísť o príbeh kódovo označený ako The Long Night a sústrediť sa mal na históriu rodu Starkovcov a zrod White Walkers. 

Domov
Zdieľať
Diskusia