Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Audi.
25. septembra 2020, 14:05
Čas čítania 1:30
Sponzorovaný obsah

Pil C vyrozprával svoj životný príbeh a cestu k úspechu. V 5-tich častiach roadmovie ti povie o svojej motivácii, aj obavách

ZAUJÍMAVOSTI AUDI PIL C RAP
Uložiť Uložené

Pil C sa stal súčasťou kampane novej verzie Audi A3, v ktorej nie je tvárou, je hlavným hrdinom.

Audi nie je len značkou manažérov a uhladených ľudí v sakách s koženými taškami. Audi je značkou, ktorá stojí za všetkými šikovnými a úspešnými ľuďmi, bez rozdielu veku, pohlavia, či práce, ktorej sa venujú. 

Ikona medzi automobilovými značkami uvádza na trh štvrtú generáciu kultového modelu A3 Sportback a pri tejto príležitosti prichádza s kampaňou, v ktorej nájdeš nielen známeho rapera Pil Ciho, ale aj veľa motivácie a životnej inšpirácie.

 

AUDI
Zdroj: Audi

Cesta hore

Kampaň Cesta hore od značky Audi je úplné iná ako tie, ktoré si videl doteraz. Komunikácia pozostáva z miniseriálu 5-tich emočne silných roadmovie, v ktorých Pil C opisuje svoj životný príbeh a cestu za úspechom. Hovorí tu o svojich začiatkoch, predstaví svoju rodinu, ale svojim fanúšikom povie aj o ťažkých chvíľach, či o mieste, kde píše tracky.

AUDI
Zdroj: Audi
Celá kampaň hovorí o ceste, o tom, že úspech nie je zadarmo a treba sa on pobiť a presne to urobil aj Pil Ci, na to aby si splnil svoje sny... A s tým sa stotožňuje aj známa automobilová značka. Pretože príbeh mladého selfmademana je príbehom, ktorý chce Audi rozprávať.

V našom článku ti prinášame prvú časť tohto miniseriálu, ak si chceš pozrieť všetky, nájdeš ich TU.

Samozrejme, okrem Pil Ciho, ktorý je hlavným hrdinom kampane a posúva značku Audi smerom k mladším ľuďom nesmieme zabudnúť ani na Audi A3 ako hlavnú „postavu“ kampane.

Nepriehľadnuteľné Audi A3 Sportback

Verzia 4.0 prichádza so športovejším dizajnom a nadčasovými plynulými líniami. Môže sa pochváliť komplexným digitálnym prepojením, infotainmentom, digitálnymi dennými svetlami v Matrix LED svetlometoch či asistenčnými systémami a ďalšími technológiami z najvyšších tried. 

Pil C a Audi A3 Sportback. To príbehu, ktorý musíš počuť a spoznať aj ty
Zdroj: Audi

Milovníkov ekológie poteší nový koncept udržateľného interiéru, ktorý má v A3 premiéru a postupne sa bude rozširovať do všetkých modelov Audi. Ide hlavne o poťahy sedadiel utkané z vlákna vyrobeného z recyklovaných PET fliaš, pričom už na pohľad sú kvalitou na nerozoznanie od klasických. Celkovo môže byť v interiéri jednej A3 využitých viac ako 100 recyklovaných PET fliaš. 

Sedačky z recyklovaných PET fliaš
Sedačky z recyklovaných PET fliaš Zdroj: Audi
 

Pil C a Audi A3 Sportback. To je príbeh, ktorý musíš počuť a spoznať aj ty
Zdroj: Audi
Prémiovosť za dostupnú cenu

 A3 Sportback predstavuje dostupnú prémiovú triedu a automobilka si dala naozaj záležať, aby pojmy ako dostupnosť a prémiovosť boli maximálne naplnené. Pojem dostupnosti jednoznačne podporuje aj cena, za ktorú sa môžeš na novej Audi A3 Sportback voziť aj ty, pretože ponuka operatívneho leasingu začína už od 395 eur bez DPH / 474 eur s DPH mesačne.

Viac info o kampani a novom Audi A3 Sportback nájdešt TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia