Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 6:55
Čas čítania 0:46
Jakub Paulík

Donald Trump rozdával podpisy, ktoré vraj majú hodnotu 10 000 $. V hurikánom zničenej Louisiane vyzýval ľudí, aby ich predali

ZAUJÍMAVOSTI DONALD TRUMP
Uložiť Uložené

Má podpis amerického prezidenta na eBayi takú hodnotu?

Prezident USA Donald Trump navštívil mesto Lake Charles v Louisiane, aby sa na vlastné oči presvedčil, aké škody napáchal hurikán Laura, ktorý si vyžiadal 14 obetí. Medzi nimi sa nachádzalo aj 14-ročné dievča, ktoré podľahlo zraneniam po tom, ako sa na dom jej rodiny zrútil  strom. Bez dodávok energie a pitnej vody zostali po celom štáte státisíce ľudí.

V Lake Charles stihol prezident pri návšteve mesta rozdávať aj podpisy a ľudom odporúčal, aby ich predali na eBay. Jednému mužovi tvrdil, že za jeho podpis môže dostať až 10-tisíc dolárov, píše Business Insider. Ďalej povedal, že na papieri môže byť iba jeho podpis, pretože ak by naň pridal meno osoby, ktorej ju venuje, autogram by stratil hodnotu.

Domov
Zdieľať
Diskusia