Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2020, 18:47
Čas čítania 0:28
Viktor Kniš

Šajmo si musel nájsť v Tatrách novú prácu, za 48 hodín potešil desiatky Slovákov aj Čechov

REFRESHER REFRESHER LETO
Uložiť Uložené

Sleduj pokračovanie Refresher Leta, v rámci ktorého sme sa tento rok rozhodli zmraziť celé Slovensko.

Druhé pokračovanie našej každoročnej série Refresher Leto vzniklo v Tatrách, viac ako za fyzickou aktivitou sme vša išli za oddychom a zábavou. S cieľom zmraziť Slovensko sme tentokrát naplnili plné auto ľadovo namrazených Coolpackov od Jägermeisteru a vytipovali sme si grilovačku, na ktorej sme ich rozdali. Avšak len tým, ktorí vedeli správne odpovedať na otázky. 

Litre Jägermeistra sme vyniesli aj do hôr, kde sme stretli množstvo milovníkov nádherných slovenských vrchov a pohľad si tak mohli spríjemniť aj vďaka Šajmovej štedrosti. 

Okrem iného uvidíš, ako sa náš moderátor premenil na barmana, kde všade meškal a ako s ním zvládla 48 hodín kolegyňa Becca. Tretí diel Refresher Leta so Šajmom a Barborkou uzrie svetlo sveta už o pár dní, zostaň naladený. 

Odporúčané
Šajmo je novým kráľom Zemplína. Na Šírave spravil rozruch ako zatiaľ nikto a zmrazil východné Slovensko Šajmo je novým kráľom Zemplína. Na Šírave spravil rozruch ako zatiaľ nikto a zmrazil východné Slovensko 20. júla 2020, 8:22
Domov
Zdieľať
Diskusia