Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. júla 2020, 14:11
Čas čítania 1:04
Viktor Kniš

Celeste Buckingham povzbudzuje všetkých, aby si vážili svoje telo: Dlho bojujem s tým, ako vyzerám, držala som hladovku

NEWS
Uložiť Uložené

Celeste na Instagrame odhalila viac zo svojho súkromia. Dlho sa trápila svojim výzorom, už si však uvedomila, že by si mal každý svoje telo vážiť.

Celeste Buckingham na Instagrame zverejnila dlhý status, v ktorom komentuje svoje súkromie a problémy, s ktorými môže bojovať množstvo ľudí. Aj keď primárne popisuje negatívny psychický stav, ktorý súvisel s tým, že nebola spokojná s vlastným telom, v skutočnosti chce povzbudiť každého, kto prežíva niečo podobné. 

„Dlho bojujem s tým, ako vyzerám. Väčšina z vás vie, aký mám názor na hodnotu žien. Ale musím priznať, že posledné mesiace som opäť padla do svojich predošlých zlozvykov. Úprimne, chvíľu som hladovala a dúfala som, že schudnem. Potom som si uvedomila že to je blbosť, tak som začala cvičiť, no tým spôsobom, že som niekoľkokrát mala pocit že odpadnem od únavy,“ popisuje obľúbená speváčka svoje trápenie. 

Odporúčané
Na bondage workshopy chodia najmä ženy, ktoré tam dotiahnu svojich hanblivejších partnerov. Ako taký workshop prebieha? (Reportáž) Na bondage workshopy chodia najmä ženy, ktoré tam dotiahnu svojich hanblivejších partnerov. Ako taký workshop prebieha? (Reportáž) 12. júla 2020, 11:23

Dodáva, že sa dostala do fázy, kedy sa vyhýbala zrkadlám a dokonca prestala chodiť von, aby sa nemusela obliekať a riešiť, čo na seba, z čoho vyplývali aj jej depresie. „Viem, že to je blbosť. Viem že mne a mojim blízkym je jedno koľko vážim a ako vyzerám. Ale napriek tomu že viem, že mám zdravotné problémy, ktoré obmedzujú môj metabolizmus a po prežití vážnej choroby spred 3 rokov, som stále na seba neskutočne, priam nespravodlivo prísna,“ dodáva Celeste. 

Celeste svoj úprimný príspevok zavŕšila myšlienkou, ktorá vychádza z toho, čím si prešla. „Vaša hodnota ako človeka nie je postavená na tom, ako vyzeráte a koľko meriate, či koľko kíl máte v konkrétnom životnom období. Majte sami seba radi. Nesúďte druhých podľa toho, ako vyzerajú, lebo vám môžem povedať z osobných skúseností, že nemáte šajnu, čo prežili, aby tu vôbec pred vami dnes stáli,“ dodáva speváčka. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Celeste Rizvana Buckingham (@celbuckingham),

Domov
Zdieľať
Diskusia