Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2020, 15:18
Čas čítania 0:36
Tímea Krauszová

„Použi to, zabi ma!“ kričal muž, na ktorého Slovák namieril zbraň za bieleho dňa

NEWS ROBERT FICO SMER-SD
Uložiť Uložené

Drámu v Prievidzi ukončil príchod policajtov.

V Prievidzi dnes došlo k hádke medzi dvoma mužmi, jeden z nich mal v rukách zbraň. Ich hašterenie ako aj príchod policajtov natočil obyvateľ blízkej bytovky, ktorý video zaslal satirickej stránke Zomri.

Ako nám povedal hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne Pavol Kudlička, 32-ročný muž, namieril plynovú airsoftovú zbraň na ďalšieho muža uprostred dňa. „Urob to! Zabi ma! Zabi ma!“ vrieska druhý Slovák s rozpaženými rukami.

Muži sa približne dve minúty obchádzajú, pričom muž so zbraňou v ruke zakaždým nervózne zareaguje, keď sa k nemu druhý priblíži. Na miesto napokon prišli dve policajné hliadky, ktoré spacifikovali a odviedli oboch aktérov. Po výzve policajtov muž zbraň hneď odhodil a nechal si nasadiť putá.

 

„Polícia daný incident rieši v trestnom konaní,“ dodal Kudlička.

K podobnej dráme došlo pred týždňom v Bratislave. V centre hlavného mesta sa pohyboval muž ozbrojený nožom, ktorého napokon policajti spacifikovali. Prípad bol medializovaný kvôli zásahu tímu kukláčov. Ten viacerí považovali za prehnaný.

Odporúčané
Aktualizované: Kukláč kopal do hlavy ozbrojeného muža v centre Bratislavy:  „Nekop, točia to,“ upozornil ho kolega Aktualizované: Kukláč kopal do hlavy ozbrojeného muža v centre Bratislavy: „Nekop, točia to,“ upozornil ho kolega 8. júla 2020, 14:39
Domov
Zdieľať
Diskusia