Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2020, 14:24
Čas čítania 0:45
Adam Novosad

Iba 7-ročné posilňujúce dievčatko očarilo aj pobúrilo Instagram. Dvíha desiatky kíl ako profesionálka

ŠPORT POSILŇOVANIE
Uložiť Uložené

K posilňovaniu ju priviedla jej matka, ktorá vlastní značku fitness oblečenia.

Zatiaľ čo na Slovensku sa pred pár týždňami diskutovalo o tom, kedy vláda konečne otvorí posilňovne, na sociálnych sieťach pribúdali návody na správne cvičenie ako huby po daždi. Nepribúdali však iba návody, ale aj videá 7-ročného dievčatka Brodie, ktorá vo svojom veku dvíha úctyhodné váhy, informuje News.com.au.

Malá Brodie sa objavila na Instagrame House of Highlights s takmer 18 miliónmi sledovateľov, kde okamžite vyvolala obrovský záujem. Na videu je zachytená vo chvíli, keď dvíha 43 kilogramov mŕtvym ťahom a cvik zvláda bez väčších ťažkostí. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený House of Highlights (@houseofhighlights),

Brodie pritom k posilňovaniu priviedla jej matka Jes Bowen. Jes si na sociálnych sieťach vybudovala silnú fanúšikovskú základňu a založila značku Militia Fitness, prostredníctvom ktorej predáva doplnky na cvičenie a učí ľudí, ako správne vstúpiť do sveta fitness. Na Instagrame nazbierala takmer 300-tisíc sledovateľov.

Odporúčané
Rusi vraj tajne ponúkajú peniaze za každého zavraždeného amerického vojaka v Afganistane, tvrdí správa tajných služieb Rusi vraj tajne ponúkajú peniaze za každého zavraždeného amerického vojaka v Afganistane, tvrdí správa tajných služieb 27. júna 2020, 15:05

Z pochopiteľných dôvodov sa však pod príspevkom rozprúdila diskusia o tom, či by malo 7-ročné dievčatko dvíhať také ťažké váhy a či vôbec posilňovať. Štúdie totiž väčšinou uvádzajú, že deti by mali v ideálnom prípade s cvičením začať až po puberte, keď už neprebieha intenzívny rast kostí a tkanív.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jes Bowen (@jb_figure),

Domov
Zdieľať
Diskusia