Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2020, 22:05
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

3. séria Sex Education sa začne natáčať už v auguste. Kedy dorazí na Netflix?

FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Kvôli koronavírusu sa natáčanie predĺži o minimálne 3 mesiace.

Sex Education je nesmierne obľúbený tínedžerský seriál, ktorý si zamilovali aj mnohí dospelí. Po skvelej 2. sérii sme sa nevedeli dočkať ďalších častí, no budeme si musieť počkať. Comingsoon informuje, že Netflix plánuje začať natáčanie až v auguste. Ani to však nie je úplne isté.

Odporúčané
Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? Lesbickú scénu natáčali až 10 dní, režisér na herečky vyvíjal tlak. Ako zachraňuje erotické scény filmový koordinátor intimity? 26. januára 2020, 9:33

Vláda vo Veľkej Británii môže znova upraviť podmienky pre natáčanie alebo natáčanie nových filmov a seriálov úplne zrušiť. Nakoniec, koronavírus je vo zvyšných krajinách sveta obrovským problémom a nikto nevie, ako sa zachová v lete a či ďalšie vlny nepoložia zdravotníctvo a ekonomiku znova na lopatky.

Netflix však dúfa, že v lete bude môcť naštartovať produkcie viacerých svojich seriálov. Sex Education musia začať natáčať najneskôr v auguste, keďže sa seriál spolieha na letnú atmosféru. Natáčanie malo pôvodne začať už v máji. Ak teda začne v stanovenom čase, môžeme rátať s minimálne 3-mesačným meškaním. Nové časti by sme tak teoreticky mohli uvidieť niekedy v máji budúceho roka.

Domov
Zdieľať
Diskusia