Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2020, 17:39
Čas čítania 0:30
Daniel Mikolášik

Muž v karanténe v Gabčíkove bol agresívny a vulgárne napádal personál. Teraz mu hrozia 2 roky väzenia

NEWS
Uložiť Uložené

Východniar má na krku obvinenie.

39-ročný Prešovčan, ktorého umiestnili do štátneho karanténneho zariadenia v Gabčíkove má na krku obvinenie. V zariadení mal zostať, kým ho na prítomnosť vírusu neotestujú. Za nerešpektovanie pravidiel mu teraz hrozia až dva roky za mrežami.

Ako informuje polícia Slovenskej republiky na svojom Facebooku, východniar mal už od začiatku dávať najavo, že je v zariadení nespokojný.

Odporúčané
Slovenky, ktoré sa vrátili zo zahraničia vládnym špeciálom rovno do karantény: Do poslednej chvíle sme ani nevedeli, kam nás berú Slovenky, ktoré sa vrátili zo zahraničia vládnym špeciálom rovno do karantény: Do poslednej chvíle sme ani nevedeli, kam nás berú 24. marca 2020, 14:47

Ostatných ľudí v karanténe nabádal, aby rovnako nerešpektovali pravidlá zariadenia. „V sobotu podvečer nezotrval v izolácii, opustil samovoľne priestory izby bez použitia rúška a snažil sa dostať mimo budovu zariadenia,“ tvrdí polícia.

Počas celého incidentu mal tiež vulgárne napádať personál a aj zasahujúce zložky. Pravdepodobne to zašlo až k fyzickej potýčke. Svojim správaním totiž ohrozoval personál.. Muž je už obvinený z prečinu porušovania povinností za krízovej situácie. Za tento skutok mu hrozia 2 roky väzenia.

Domov
Zdieľať
Diskusia