Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2020, 16:43
Čas čítania 1:13
Dominik Vetrák

Dve sexy MILF-ky sa stanú vdovami. Fajčenie trávy, alkohol, metal a ich priateľstvo im majú ukázať cestu k šťastnému životu

FILMY A SERIÁLY DEAD TO ME
Uložiť Uložené

Jen a Judy sú atraktívne ženy v strednom veku, ktoré prišli o svojich partnerov.

Minulý rok dorazila na Netflix prvá séria kriminálnej drámy Dead to Me a zožala také pozitívne ohlasy, že Netflix okamžite oznámil aj práce na druhej. Príbeh sleduje dve ženy, ktoré spojí silné priateľstvo. 

Odporúčané
Podľa akej metropoly má meno Profesor a ako sa mal seriál pôvodne volať? Toto je 10 zaujímavostí o seriáli Money Heist Podľa akej metropoly má meno Profesor a ako sa mal seriál pôvodne volať? Toto je 10 zaujímavostí o seriáli Money Heist 18. apríla 2020, 11:01

Jen (Christina  Applegate) sa nedávno stala vdovou. Jej muža niekto zrazil a z miesta nehody ušiel. Pracuje ako realitná maklérka, jej svokra je príšerná a problémy má aj so svojimi dvomi synmi. Jedného dňa stretne Judy (Linda Cardellini) v podpornej skupine pre vdovy. 

Postupne sa skamarátia. Jen je naštvaná a má depresie, zatiaľ čo u Judy prevláda pozitívne zmýšľanie. Skrýva však tajomstvo. 

Seriál má skvelé postavy, množstvo čierneho humoru a na hlavné dve predstaviteľky sa výborne pozerá. Obe sú v strednom veku a hľadajú spôsob, akým sa vrátiť späť do života. Obe potrebujú dobrú priateľku, no ani jedna z nich nečaká, akým smerom sa ich vzťah vyvinie.


Obe hrdinky sú od seba odlišné. Jedna je milujúcou, nie však dokonalou matkou a tá druhá, sa pokúša už dlhé roky matkou stať. Jedna je realistka, tvrdo pracuje a druhá verí v spirituálne veci a žije z peňazí svojho ex. Nejakým spôsobom si však k sebe nájdu cestu, dopĺňajú sa a potrebujú sa. 

Dve sexy MILF-ky sa stanú vdovami. Fajčenie trávy, alkohol, metal a ich priateľstvo im majú ukázať cestu k šťastnému životu
Zdroj: Netflix

Už na konci prvej epizódy sa však stane niečo, čo nakopne celý príbeh. Dead to Me totiž nie je iba o vyrovnávaní sa so stratou milovaného a o následných problémoch v domácnosti a v rodine. Sleduje aj kriminálnu stránku príbehu a neskôr ponúkne niekoľko zvratov.

Prvá séria má 10 epizód, pričom tá druhá dorazí už 8. mája. Seriál dokáže byť zábavný, návykový a pozrieš si ho behom niekoľkých dní. Každý diel má len niečo cez polhodinu. Herci sú výborní, postavy sympatické, autentické a pútavé a dej je natoľko zaujímavý, že sa chceš dozvedieť, ako sa to nakoniec celé skončí. Prvá séria sa končí napínavou scénou, takže sme veľmi zvedaví, kam sa posunie príbeh v 2. sérii. 

Späť
Zdieľať
Diskusia