Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. apríla 2020, 8:16
Čas čítania 2:48
Matej Krajčovič

Čína informovala WHO už krátko po varovaní od svojich lekárov. Pravdepodobne však zatajila prenos COVID-19 z človeka na človeka

NEWS ČÍNA
Uložiť Uložené

Objavujú sa dôkazy, že Čína mohla po objavení nového koronavírusu postupovať efektívnejšie a zvyšok sveta mohol trpieť oveľa menej.

Čína je často dávaná za vzor zvyšku sveta ako krajina, ktorá nákazu koronavírusom zvládla príkladne a pomerne rýchlo. Počet pozitívne testovaných pacientov tam dlhodobo klesá, nové prípady prichádzajú najmä zo zahraničia a najviac postihnutý Wu-chan už nie je v karanténe.

Odporúčané
V epicentre koronavírusu čínskom meste Wu-chan sa uvoľňuje prísna karanténa. Cez víkend prišiel do mesta prvý vlak od januára V epicentre koronavírusu čínskom meste Wu-chan sa uvoľňuje prísna karanténa. Cez víkend prišiel do mesta prvý vlak od januára 23. marca 2020, 14:16

Zo dňa na deň sa však množia správy, že pravda môže byť trochu inde a ak by miestne úrady postupovali ešte zodpovednejšie, k vypuknutiu pandémie v Európe a USA vôbec nemuselo prísť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia