Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 9:15
Čas čítania 1:01
Daniel Mikolášik

Na koronavírus zomrela 36-ročná matka. Lekári ju odmietli prijať do nemocnice, vraj nie je ich prioritou

NEWS SMRŤ
Uložiť Uložené

Matka troch detí zomrela v domácej karanténe.

Vo Veľkej Británii zomrela na následky nového koronavírusu 36-ročná Kayla Williams. Údajne však za to môžu aj lekári, ktorí ju deň predtým odmietli prijať do nemocnice. Po tom, čo jej odporučili domácu liečbu sa jej stav začal výrazne zhoršovať, jej manžel zavolal do nemocnice, no lekári povedali, že momentálne nie je ich prioritou.

Odporúčané
Na koronavírus zomrelo len 21-ročné dievča. Okrem COVID-19 údajne  nemalo žiadne iné zdravotné problémy Na koronavírus zomrelo len 21-ročné dievča. Okrem COVID-19 údajne nemalo žiadne iné zdravotné problémy 25. marca 2020, 19:17

Ako informuje The Guardian, Britka bola matkou troch detí a zomrela na následky ochorenia COVID-19 vo svojom byte v južnom Londýne. Jej manžel volal deň pred jej smrťou na tiesňovú linku a záchranárom povedal, že jeho žena má vysokú horúčku, kašle a má silné bolesti hrudníka a žalúdka.

Domov
Zdieľať
Diskusia