Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2020, 15:15
Čas čítania 0:59
Daniel Mikolášik

Plačková sa na Instagrame pochvalila novým Mercedesom za približne 200-tisíc eur. Nechala ho upraviť Brabusom

TECH ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Jedna z najpopulárnejších influenceriek slovenského Instagramu sa na sociálnej sieti pochválila novým autom.

Zuzana Plačková už v apríli minulého roka zverejnila na sociálnej sieti ako zašla do predajne Mercedesu a nakonfigurovala si tam nový Mercedes triedy G za viac ako 150-tisíc eur. Jedna z najpopulárnejších influenceriek slovenského Instagramu hejterom, ktorí jej neverili, ukázala aj podpisovanie kúpnej zmluvy.

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51

Plačková svoj Mercedes G za viac ako 150-tisíc eur nechala upraviť prestížnou firmou Brabus, ktorá sa špecializuje najmä na úpravy nemeckých áut. Práve preto si na svojho štvorkolesového tátoša musela počkať takmer rok a taktiež si za úpravu musela doplatiť nemalé peniaze navyše.

Domov
Zdieľať
Diskusia