Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. februára 2020, 11:05
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Prestaň sa vyhovárať ako kok, aj keď vieš, ako chutí dno. Samey ukazuje v novom klipe preplnené kluby

HUDBA SAMEY
Uložiť Uložené

Člen Haha Crew plní s novým projektom XYZ všetky československé zastávky a jeho hudba sa teší momentálne najväčšiemu úspechu vôbec.

Už nie je tajomstvom, že členovia F*CK THEM sa prvýkrát toto leto objavia na festivale Hip Hop Žije, pričom pôjde o ich premiéru na vlastnom pódiu. Chýbať, samozrejme, nebudú, ani členovia Haha Crew a obzvlášť Samey, ktorému sa v súčasnosti darí plniť klub za klubom v rámci XYZ turné k najnovšiemu projektu. Aj ten sa právom teší obľube kritikov, keďže Samey ako jeden z mála odbočil z očakávanej cesty a opäť si nachádza vlastnú, ktorá rap poníma z úplne inej perspektívy. 

Najnovší videoklip pochádza práve zo záberov zo šous, ktoré však v súčasnosti košického rapera vyjadrujú najlepšie. Aj v kombinácii s motivačno-melancholickým trackom video zaznamenáva autentické emócie Sameya pred koncertmi, počas nich a po nich. Nechýbajú ani jeho najdôležitejší ľudia, žiaľ, Ben Cristovao ako hosť v tomto prípade priestor nedostal.

Domov
Zdieľať
Diskusia