Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2020, 14:21
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

Cardi B vysvetľuje údajné rasistické útoky: Prečo by som napádala niekoho, kto je dvakrát väčší?

NEWS
Uložiť Uložené

Speváčka a raperka sa dostala do nepríjemnej situácie a je pravdepodobne nevinná.

V piatok vydal portál TMZ článok o tom, ako sa bývalá členka ochranky v nemocnici údajne stala obeťou útokov známej raperky, za čo ju aj žaluje. Incident sa mal stať ešte v roku 2018, presne v čase, keď bola Cardi B v štvrtom mesiaci tehotenstva. V žalobe sa podľa bulvárneho denníka uvádza, že americká interpretka mala bezpečnostnú službu udrieť do hlavy a nešpecifikovaného miesta na tele, vraj ju opľula a mala aj rasistické narážky. 

Všetko však nasvedčuje tomu, že celá situácia vyzerala úplne inak a popisuje ju napríklad Complex na základe výpovedí očitých svedkov. Z tých vyplýva, že žena menom Emani Ellis pracujúca ako SBS na súkromnej klinike prišla za Cardi B a fotila si ju bez dovolenia, čo sa celebrite nepáčilo a poprosila ju, aby s tým prestala. Nechcela, aby ju fotila v nemocnici. Následne sa podádali, k žiadnym fyzickým útokom však dôjsť nemalo. 

Odporúčané
Manželský pár sa rozviedol kvôli beefu medzi Nicki Minaj a Cardi B. Nevedeli sa dohodnúť, ktorá raperka konflikt začala Manželský pár sa rozviedol kvôli beefu medzi Nicki Minaj a Cardi B. Nevedeli sa dohodnúť, ktorá raperka konflikt začala 15. februára 2020, 8:24

Cardi B argumentuje tým, že keby mala Ellis pravdu, podala by trestné oznámenie. Podľa dostupných informácií dostala za tento incident žena výpoveď, argumentovala však tým, že raperka využila svoj celebritný status, aby ju z jej pracovného miesta odstránila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia