Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2020, 13:35
Čas čítania 0:49
Viktor Kniš

Najprv ju vybozkával, potom vykročil z výťahu a musela ťahať všetky tašky. Kanye West zosmiešnil Kim Kardashian na plnej čiare

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Internetom koluje video, na ktorom Kanye West vykročí s úsmevom z výťahu bez toho, aby pomohol manželke s viacerými taškami.

Kanye West a Kim Kardashian sú dlhé roky vďačnými objektami, ktoré sú pre fanúšikov zdrojom zábavy. Aj keď nemáme pochýb o ich úprimnom manželskom vzťahu, raper otvorene podnikateľku kritizuje za to, ako sa správa na Instagrame a ona mu na oplátku zavolá na turné plejádu psychológov v utajení, aby dozreli na jeho duševné zdravie, keďže sa pred pár rokmi zrútil a vyvolal vlnu kontroverzie. 

Pravdepodobne dokonalou definíciou ich vzťahu je aj aktuálne video z výťahu, z ktorého sa fanúšikovia právom nevedia prestať smiať. Stačí pár sekúnd, aby sme videli, ako to u Westovcov chodí.

Domov
Zdieľať
Diskusia