Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2020, 22:13
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Vikingovia cestovali časom do súčasného Osla. Beforeigners od HBO ukáže spoločnosť vyrovnávajúcu sa s príchodom ľudí z minulosti

FILMY A SERIÁLY HBO
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer pre Beforeigners, chválený dramatický seriál od HBO z kriminálneho prostredia.

HBO neprodukuje také veľké množstvo seriálov ako Netflix, no každý jeden z nich je niečím špeciálny alebo zaujímavý. To je prípad aj seriálu Beforeigners. Ten rozpráva príbeh zo súčasného hlavného mesta Nórska – Osla. Práve v ňom sa z ničoho nič začínajú objavovať ľudia z rôznych časových úsekov minulosti. Vikingovia, deti z Viktoriánskej éry, ale aj ľudia zo stredoveku a podobne. 

Seriál sa určite bude zaoberať aj tým, ako títo ľudia cestovali v čase. Zachytí však aj stav spoločnosti a to, ako sa s novými obyvateľmi mesto vysporadúva. V prvom rade však pôjde o krimi seriál z policajného prostredia. Jedna žena od Vikingov sa totiž pripojí k vyšetrovateľskému tímu a začne pracovať ako detektívka. 

Beforeigners je 6-dielnou minisériou od HBO, ktorý si môžeš pozrieť na HBO Go či HBO Now už teraz. Nižšie sa môžeš pozrieť na trailer s pár bizarnými momentmi. 

Domov
Zdieľať
Diskusia