Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. februára 2020, 22:06
Čas čítania 0:42
Vl Mi

Polovicu dopravných policajtov na Malte zatkli, dôvodom sú podozrenia z podvodu

NEWS PODVOD
Uložiť Uložené

Momentálne vypočúvajú vyše 30 policajtov z oddelenia.

Na Malte bojujú proti korupcii v radoch polície. Dôsledkom toho je, že viac ako polovicu dopravných policajtov zatkli pre podozrenia z podvodu, píše Independent s odvolaním sa na tamojšie úrady.

Odporúčané
Bratislava je od rána upchatá, do práce to trvá aj 35 minút. Dôvodom je viacero nehôd Bratislava je od rána upchatá, do práce to trvá aj 35 minút. Dôvodom je viacero nehôd 12. februára 2020, 9:21

Celkom má problémy so zákonom až 30 policajtov z 50, polícia teda momentálne funguje v núdzovom režime. Dôvodom podozrení má byť to, že policajti si pýtali peniaze za nadčasy, ktoré reálne neodrobili, alebo kradli benzín z policajných vozidiel. 

Ilustračné foto.
Ilustračné foto. Zdroj: commons.wikimedia.org

Independent s odvolaním sa na maltské médiá uvádza, že sa jedná predovšetkým o policajtov, ktorí strážili cesty na motorkách.

Aby dopravná polícia fungovala, momentálne vypomáhajú bývalí zamestnanci. Maltský premiér Robert Abela pochvaľuje zákrok proti nezodpovedným policajtom a povedal, že je dobré, že polícia kontroluje vlastných zamestnancov, či dodržujú zákon. „Potvrdzuje to, že máme funkčné policajné sily,“ dodal.

Domov
Zdieľať
Diskusia