Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2020, 13:00
Čas čítania 3:06
Dominik Vetrák

Box Office: Birds of Prey má najslabšie tržby z celého DCEU. Priemerná komiksovka od DC v kinách veľa nezarobí

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Prehľad filmových tržieb je tu.

Máme pár hodín po odovzdávaní Oscarov, ktorí rázne zmenia budúcotýždňovú tabuľku Box Office. Prípadné výhry pre aktuálne premietané počiny totiž budú znamenať zvýšený záujem o návštevu kina. Očakávame, že z Oscarovéo večera vyťažia najmä filmy  ako 1917, Little Women či JoJo Rabbit.

Ešte predtým tu však máme premiéru komiksovej sólovky od Harley Quinn. Narozdiel od Jokera nie je zďaleka tak zaujímavou postavou. a tiež si pre nás prichystala len priemerný film, o čom sa viac dočítaš v recenzii

Odporúčané
Recenzia: Birds of Prey je sólovým filmom Harley Quinn, ktorý divákovi nemá vôbec čo ponúknuť Recenzia: Birds of Prey je sólovým filmom Harley Quinn, ktorý divákovi nemá vôbec čo ponúknuť 8. februára 2020, 14:51

S tržbami to tiež nie je až také ružové. V USA a Kanade sa jej počas otváracieho víkendu podarilo z peňaženiek divákov vytiahnuť len 33 miliónov dolárov (ide o najslabší otvárací víkend z celého univerza DC komiksov). Celkom nechápeme, prečo sa film nevolal podľa hlavnej hrdinky Harley Quinn. Snímka je vo svojej podstate jej filmom s členkami Birds of Prey ako vedľajšími postavami. V USA taktiež nepomohol rating R, ktorý filmu nijako neprospel, no určite znemožnil množstvu dievčenských fanúšičiek Harley zájsť do kina. 

Domov
Zdieľať
Diskusia